Balustrada lemn exterior Cernavoda

22 noiembrie 2014 Balustrada lemn exterioara

balustrada exterior lemn

Balustrada lemn exterior Cernavoda . Realizare proiect balustrada lemn exterior Cernavoda , balustrada din lemn masiv de brad. Structura din lemn masiv de brad si lemn lamelar din brad. Lemnul lamelar s-a utilizat ptr. atingerea lungimii aferente , iar cel masiv ptr. restul elementelor.

Cateva informatii orientative : mana curenta din brad 50 mm grosime, stalp sustinere 95 mm x 95 mm , laterale din brad 110 mm , placute de mascare stalp sustinere , element decorativ din lemn sub mana curenta. Calitate deosebita a materialelor folosite in executia acestei balustrade exterioare din lemn.

Tratament executat cu grund si lazura Sadolin , pentru o rezistenta mare in timp. Refinisarea se va executa dupa 5 ani de la executie , respectand astfel cu strictete ordinea si numarul de operatiuni in etapa de finisaj.

Prindere complexa realizata cu papuci de reazam , permitand apei si altor lichide sa nu intre in contact cu partea inferioara a stalpului si a putrezi.

 

 

 

Balustrada lemn exterioara Cernavoda

 

 

 

 

Apelati cu incredere la specialistii Megastructuri , alegeti materiale de calitate  , finiaje exterioare de top , echipa specializata in astfel de lucrari. Alegeti calitatea , nu pretul !